Vertalen Drunen

Vertalen: een vak apart. Het in Drunen gevestigde Klijn Teksten weet dat als geen ander. Daarom worden het vertalen niet in Drunen gedaan, maar uitbesteed. Uitbesteed aan professionals, aan mensen die weten dat vertalen nauwkeurig moet gebeuren. Ze hebben een professionele instelling: leveren tijdig, verhullen problemen niet en staan open voor feedback.

In Drunen regelt Klijn Teksten uw opdracht tot in de puntjes en tot de laatste punt. Als u ons de te vertalen tekst toestuurt, maken we voor u een vrijblijvende offerte.

Een website of brochure verlaten geeft een eerste indruk van uw bedrijf. Slecht vertalen - het in Drunen gevestigde Klijn Teksten weet dat als geen ander - zorgt voor negatieve associaties met uw bedrijf, dienst of product. Bovendien kan een slechte vertaling grote gevolgen hebben. Zeker bij juridische en medische vertalingen.

Voor vertalen betaalt u bij het in Drunen gevestigde Klijn Teksten nooit de hoofdprijs. Wel krijgt u een vertaling zoals u die zich wenst: punctueel, uiteraard foutloos gespeld en eenduidig.

Vertalen? Klijn Teksten De Ruyterstraat 24 Drunen 06 339 701 04 www.klijnteksten.nl