Bijles Nederlands Waalwijk

Heeft u moeite met foutloos Nederlands spellen? Dan is de bijles Nederlands bij Kees Klijn in Waalwijk voor u de oplossing. Na meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs begon Kees Klijn zijn eigen tekstbureau, Klijn Teksten. Naast het schrijven van commerciŽle teksten geeft Kees Klijn bijles Nederlands nabij Waalwijk. Omdat de Nederlandse taal hem zeer na aan het hart ligt ontwikkelde Kees voor de bijles Nederlands in Waalwijk een unieke methode, de cursus Werkwoorden Foudtloos spellen. En juist door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs is de bijles Nederlands met deze nieuwe methode zeer effectief.

In Waalwijk leert u moeiteloos en in slechts enkele uren onder meer foutloos spellen. Voor wie zijn deze bijlessen Nederlands geschikt? De bijlessen worden gegeven aan leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs, bijvoorbeeld als voorbereiding op de CITO-toets, maar ook aan zakenmensen en particulieren.

Kortom, iedereen die moeite heeft met foutloos Nederlands spellen kan voor bijles Nederlands terecht in Waalwijk bij Kees Klijn Teksten. De bijles Nederlands kan worden gegeven in Waalwijk of op een door u te bepalen locatie.